ABUS 727/40 Quads

8 800 Ft

Leírás

  • QUADS = 4 db azonos kulccsal működő lakat gyárilag csomagolva 5 db kulccsal

    Abus 727TI/40 Titalium lakat. Nevében a 40 mm-es jelölés a lakat házának szélességét jelenti. A lakat bliszteres csomagolása 5 db kulcsot tartalmaz. A kengyele NANO PROTECT bevonattal ellátott, valamint bezárt állapotban mindkét oldalon golyó által reteszelődik. A zárszerkezet kifejezetten minőségi darab paracentrikus kulcsprofillal a magasabb letapogatás elleni védelemért, valamint krómozva a nagyobb ellenállóságért.

    Alapvetően mindennapi használatra készült a temék, azonban kedvező ára mellett tudása túlmutat kategóriatársain. Legnagyobb előnye az alacsony súlya, amley leginkább a szállítmányozás területén vállhat hasznos tulajdonságává.

    ABUS TITALIUMTM – ERŐS | KÖNNYŰ | INNOVATÍV

    A Titalium mint alapanyag a biztonságtechnika területén teljesen új dimenziót nyitott meg ugyanis speciális alumínium ötvözet lévén kifejezetten robosztus lakatok gyártását teszi lehetővé. A repülőgépipar is előszerettel alkalmazza alapanyagnak a Titalium-ot mert ha valahol akkor ott fontos a súly. Ezek a lakatok egy normál rézből készült termékhez viszonyítva magasabb mechanikai biztonságot nyújtanak azonban súlyuk mintegy 30%-al könnyebb.

Kengyel belső magasság: 40 mm
Kengyel belső szélesség: 22 mm
Kengyelátmérő: 6,5 mm
Magasság: 78 mm
Mélység: 14,5 mm
Szélesség: 40 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ABUS 727/40 Quads” értékelése elsőként