Avide LED 2.5W G4 160°

850 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Avide LED 2.5W G4 160°

Kompakt LED-es megoldás a G4-es halogén izzók helyettesítésére szilikon bevonattal. A 12V-os termék elérhető kétféle színhőmérsékletben, 2.5W teljesítménnyel.

Az Avide LED fényforrások 100%-ban helyettesítik a hagyományos izzókat.

A LED-ek előnye, hogy jobb hatásfokkal, költséghatékonyabban és hosszabb élettartammal világítanak a hagyományos izzókhoz képest. LED izzóink elérhetőek meleg fehér (WW), természetes fehér (NW) és hideg fehér (CW) színhőmérsékletben. Ezen kívül dimmelhető változatokat is talál kínálatunkban. Rengeteg forma és típus érhető el, a teljesség igénye nélkül, számos foglalattal. Élettartamuk 25000 óra, mely a hagyományos izzók becsült üzemórájának 25x-öse (1000 óra).

Az Avide LED fényforrások nem villognak, kímélik a szemet. A ki/be kapcsolásnak nincs élettartamot rövidítő hatása. Mivel izzószálat nem tartalmaznak, ezáltal rázkódás vagy ütődés nem feltétlenül jár a fényforrás elvesztésével.

A LED fényforrások nem egy fémszál felmelegedéséből érik el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, ezáltal minimális a hőveszteségük. LED technológiával a hagyományos izzókhoz képest akár 80%-os energiamegtakarítás is elérhető. A LED fényforrások hőtermelése minimális, ezáltal felhasználható olyan helyeken is, ahol a melegedés veszélyforrás lehet.

További információk

Színhőmérséklet

3000K, 4000K

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Avide LED 2.5W G4 160°” értékelése elsőként