MCM 96ENLAJ elektromos ajtózár HOSSZÚ ELŐLAPOS, NORMÁL

11 500 Ft

Leírás

MCM 96ENLAJ elektromos zár

Spanyol gyártótól származó elektromos zár. Ez a típus a 96 ENLAJ, amely az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

  • hosszú előlappal szerelt
  • normál működésű
  • nem kiiktatható a működése
  • működtető feszültsége 8-12 V AC

Az elektromos zár egyaránt felhasználható balos és jobbos ajtókhoz, ugyanis előlapja egyszerűen átfordítható.


A paraméterek jelentése:

Az előlap hossza:

Az előlap magasságára vonatkozik, a hosszú előlapú lehetőséget biztosít a zár mindkét nyelvének a zárására, míg a rövid előlapún csak egy nyelv számára alakítottak ki helyet. A rövid előlappal rendelkező típusokat műanyag ajtókba is előszeretettel alkalmazzák, ugyanis a zártest kellően kicsi, a saját előlapjáról leszereleve a zárhoz adott ellenrészbe könnyedén átépíthető.

Működése: Normál, automata

Működésbeli különbség, a normál addig nyitható ameddig áramot kap (amíg berreg). Az automata amit egyébként impulzusosnak is hívnak, az egy rövid áram impulzust követően 1x engedi a nyitást, de csak egyszer. Onnan lehet az automata működésűt megismerni, hogy ott ahová a zár nyelve beakad található egy gomb. Ha nem biztos melyikre van szüksége akkor az automatát válassza mert azt mindkét esetben lehet használni.

Kiiktatható, nem kiiktatható

Az elektromos zárak kiiktatható változataiban van egy apró kapcsoló, aminek a segítségével az elektromos zár működése kiiktatható. Vagyis a kapcsoló egyik állásában működik a megszokott módon az elektromos zár, míg másik állásában az ajtó szabadon nyitható. A kapcsoló egyébként minden típus esetén az elektromos zár azon részén található ahová a zár nyelve kerül, tehát a zár bezárt állapotában nem hozzáférhető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MCM 96ENLAJ elektromos ajtózár HOSSZÚ ELŐLAPOS, NORMÁL” értékelése elsőként