3M 6500 tip.félálarc szürke

16 000 Ft

Leírás

3M 6500 tip.félálarc szürke

A 3M™ 6502QL többször használható félálarc erős szerkezetű, és ellenálló, stabil szilikon arcszigeteléssel rendelkezik. Ez a közepes méretű, 6500-as sorozatú félálarc bajonettcsatlakozóval van ellátva, amelyhez szűrők széles választéka csatlakoztatható. Ezenkívül az álarc 3M™ Cool Flow™ szeleppel és kilégzőszelep-fedéllel is fel van szerelve. Kialakítása alacsony profilú, állítható fejhámmal rendelkeznek, és megtalálható rajta a Quick Latch mechanizmus is.

Ha olyan légzésvédőt keres, amely a nagy igénybevételt jelentő és szennyezett munkakörnyezetben is kényelmes, válassza a 3M™ 6502QL többször használható félálarcot. Ez a közepes méretű félálarc strapabíró és ellenálló, erős szerkezetű és stabil szilikon arcszigeteléssel van ellátva, amely puhasága mellett kellően szilárd is. A Quick Latch mechanizmus megkönnyíti az álarcok fel- és levételét a biztonságos és a szennyezett területek közötti mozgás során. Ez azt jelenti, hogy a légzésvédő le- és felvételéhez nem kell levenni a védősisakot vagy az arcvédőt. Az alacsony profilú, félálarc stílusú kialakításnak köszönhetően szélesebb a látótér, és az álarc kompatibilis a hegesztő- és csiszolópajzsokkal. Az állítható fejhámszerelvény fokozza a kényelmet, és jól illeszkedik a védősisakokhoz és a hallásvédőkhöz. A bajonettcsatlakozóhoz a gázok, gőzök és részecskék ellen védő szűrők széles skálája csatlakoztatható. A 3M™ Cool Flow™ szelep megkönnyíti a légzést azáltal, hogy csökkenti az álarc bemelegedését, a kilégzőszelep fedele pedig lefelé irányítja a kilézett levegőt és a párát, így csökkenti a védőszemüvegek és hegesztő-, illetve csiszolópajzsok párásodását. Használható a 3M™ nyomólevegős rendszereivel is a nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében, és csatlakoztatható hozzá az összes 3M™ 2000-es, 5000-es és 6000-es sorozatú szűrő (a 3M™ 6098 és 6099 kivételével). A 6500-as sorozat speciális tervezésű pótalkatrész- és kiegészítőválasztéka segít a megfelelő kényelem és védelem megőrzésében akkor is, ha az eredeti alkatrészek elhasználódnak vagy megsérülnek.

Ajánlott alkalmazások

Famegmunkálás, Fémmegmunkálás, Általános gyártás, Élelmiszer- és italgyártás, Építés

Ajánlott iparág

Bányászat, Fémek előállítása és gyártása, Gyártás, Gyógyszeripar, Hadászati karbantartás, javítás és üzemeltetés (MRO), Hajóipar, Ipari karbantartás, Létesítményfertőtlenítés, Nehézipari infrastruktúra, Olaj- és gázipar, Szállítmányozás, Tervezés és építőipar, Élelmiszer-feldolgozás, Élelmiszerbiztonság, Építés

Alapanyag

Szilikon

Csatlakozás típusa

Bajonett

Cserélhető szűrőbetéttel együtt

Nem

Fejhám típusa

4 pontos gyorsrögzítő

Gáz- és gőzvédelem típusa

Hidrogén-fluorid, Higanygőz és klór, Szerves gőz, Szerves gőz / Savas gáz / Ammónia / Metilamin / Formaldehid

Jellemzők

Gyorszárral

Karton mennyisége

10

Maszk mérete

Közepes

Márkák

3M™

Szilikon arcszigetelés

Igen

Terméksorozatok

6500 Series

Terméktípus

Félálarc

Álarc anyaga

Szilikon

További információk

Méret

3M 6501 (S), 3M 6502 (M), 3M 6503 (L)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3M 6500 tip.félálarc szürke” értékelése elsőként